Meny

Förrätter och tilltugg

Marinerad hjort petit tender         159:-

Med syrade kantareller, blandsallad, gorgonzola, sötade vinbär, senapsdressing och toppad med riven Grana Padano.

Skogsvamptoast                             149:-

En höstlig röra på säsongens svamp med smak av chèvre på smörstekt bröd och bakad i ugn, serveras med lingonchutney och friterad grönkål.


Klassisk toast skagen                     149:-

På smörstekt bröd toppad med sikrom och örtolja.


Charkplanka                                      149:-
Charing 2 personer                          289:-

Charkuterier och ostar på planka med oliver, cornichons, tomatmarmelad och rotfruktschips.


Portens fisk- och skaldjurssoppa 
Halv                                                    129:-
Hel                                                      249:-

Med lax, torsk och räkor, serveras med aioli och nybakat bröd.


Honungsbakad chèvre                    139:-

På ruccolabädd med variation på betor, rostade valnötter och balsamicovinägrette.


Ört- och vitlöksbröd med aioli         75:-

Ciabatta bakad med härligt ört- och vitlökssmör.


Friterad salami                                   75:-

Med srirachamajonnäs.


Marinerade oliver                               55:-

 

 

Varmrätt

 

Veckans goda                                    189:-
Fråga servisen vad vi har idag!


Oxfilépasta med tryffel                   239:-

Krämig oxfilépasta med champinjoner, grönsaker, pasta casarecche och färskriven Grana Padano.


Ann’s schnitzel                                 229:-

Fläskschnitzel med stekt potatis, rödvinsky gröna ärtor,
citron och kryddsmör


New Orleans ribs                             242:-

Marinerade och bakade kamben med pommes, coleslaw och BBQ-sås.


Westra portens smashburgare      249:-
(Går att få vegetarisk) 

180 g smashburgare på högrev med karamelliserad lök, cheddarost, krispig sallad, tomat, inlagd gurka, aioli, egen tomatketchup, briochebröd och pommes.


Klassisk Pepparstek på oxfilé       329:-

På grönsaksbädd med en pepparsås på tre sorters peppar, potatisgratäng och marinerade padrones.


Svamprisotto med portabello        229:-
(Går att få vegansk)  

Krämig risotto med basilikasky, bakad portabello, riven
parmesan och friterad ostronskivling.


Grillad marinerad hjortbogfilé       299:-

Med pommes Anna, höstgrönsaker, mustig rosmarinsky, syltade betor och marinerade björnbär.


Sockersaltad ugnsbakad laxfilé    229:-

Med gratinerad potatispuré, smörstekta rotfrukter, grillad citron och kantarellsås.

För dom som växer

 

 

Pasta med köttfärsås                       99kr

 

Pannkakor med sylt och grädde     99kr

 

90-grams hamburgertallrik             99kr

 

Fisk- och skaldjurssoppa                99kr

 

 

 

Dessert

 

 

Patrics Äppelpaj                               119:-

Toppad med en kula vaniljglass


Vaniljglass 3 kulor                             69:-

Med chokladsås


Creme Bruleé                                    119:-

Med bärmylta och hallonsorbet


Chokladtryfflar                                   69:-

Chokladryfflar med bär

Boka